U bevindt zich hier: Home De Bron

maandag30 maart 2020

Parochie De Bron
De gemeente Woensdrecht bestaat uit de kerkdorpen Hoogerheide, Ossendrecht, Woensdrecht, Huijbergen en Putte. De geloofsgemeenschappen van de 5 kerkdorpen in de gemeente vormen samen Parochie De Bron.

Om de vitaliteit van de parochie te waarborgen, is er een nauwe samenwerking met parochie Onze Lieve Vrouw in het Woud. Deze parochie bestaat uit de geloofsgemeenschappen Heerle, Moerstraten, Wouw en Wouwse Plantage. Er is één pastoraal team dat alle pastorale taken in beide parochies verzorgt.
----------------------------------------------------------------------------------

Oproep

Paus Franciscus roept alle christenen op om op woensdag 25 maart om 12.00 uur het Onze Vader te bidden. De katholieke kerk viert dan het hoogfeest van de aankondiging van de Heer, Maria Boodschap. Op vrijdag 27 maart om 18.00 uur geeft de paus uitzonderlijk om 18.00 uur de zegen Urbi et Orbi, over kerk en wereld, op een leeg St. Pietersplein. Normaal gebeurt dit alleen met Pasen en Kerstmis en als er een  nieuwe paus gekozen is.

BERICHTEN

Aangezien er momenteel geen vieringen zijn, proberen we U op de hoogte te houden met de volgende berichten.

Informatiebron

Door de huidige ontwikkelingen is de informatiebron voor de kerkberichten en de vieringen niet actueel meer. Kijk onder het kopje BERICHTEN voor de laatste informatie.