Menu Style

Cpanel
U bevindt zich hier: Home De Bron

maandag13 juli 2020

Parochie De Bron 
De gemeente Woensdrecht bestaat uit de kerkdorpen Hoogerheide, Ossendrecht, Woensdrecht, Huijbergen en Putte. De geloofsgemeenschappen van de 5 kerkdorpen in de gemeente vormen samen Parochie De Bron.

Om de vitaliteit van de parochie te waarborgen, is er een nauwe samenwerking met parochie Onze Lieve Vrouw in het Woud. Deze parochie bestaat uit de geloofsgemeenschappen Heerle, Moerstraten, Wouw en Wouwse Plantage. Er is één pastoraal team dat alle pastorale taken in beide parochies verzorgt.
----------------------------------------------------------------------------------

Vieringen
 
Maatregelen na 1 juli 2020 lees meer....

Rooster vieringen juli 2020

Rooster vieringen augustus 2020

Helaas mogen volgens de regels van het RIVM in de vieringen nog geen koren zingen. We streven naar een muzikale verzorging bij de vieringen door middel van orgelspel en/of cantor. Vanaf 1 juli hoeven er geen plaatsen meer te worden gereserveerd.

Informatiebron
 
De nieuwe informatiebron voor de kerkberichten en de vieringen is weer uitgegeven. De laatste maanden hebben we veel moeten aanpassen, maar zoals de Pastor zijn voorwoord  besluit: "Mag er een nieuw evenwicht gevonden worden in de omgang van mensen met elkaar en in de omgang met alles wat er leeft en wat er is. De deur mag open staan voor de toekomst." 
 
Ons parochieblad, vraagbaak en informatie van Parochie de Bron. Het blad wordt door vrijwilligers aan huis bezorgd bij de parochianen van Parochie de Bron. U kunt de meest recente uitgave ook hier lezen:  
 
 
Kerk Online en televisie
 
Hieronder volgen een aantal mogelijkheden hoe u zich kunt aansluiten en mede de diensten volgen, zowel live als achteraf.
 
Op TV kunt u bij de KRO en EO regelmatig diensten volgen. 
 
 
Op YOUTUBE (Bisdom Breda): Ga naar YOUTUBE