U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Catechese Vormsel

Uitnodiging

Vormsel 29 mei 2020

Beste kinderen uit groep 8, beste ouder(s) – verzorger(s),

De vakantie is voorbij en de school is weer begonnen. Binnenkort starten we ook weer met de vormselgroep. De vormselvoorbereiding wordt gegeven aan kinderen die in groep 8 zitten.

Daarom nodigen we jullie van harte uit om mee te doen met de vormselvoorbereiding.

Net als vorig jaar doen we de voorbereiding regionaal, de toediening van het vormsel zal ook met beide parochies van de regio samen worden gevierd.

Als voorbereiding op het vormsel en de vormselviering op vrijdag 29 mei 2020 om 19.00 uur in de kerk van Hoogerheide doe(t) uw zoon/dochter mee aan het vormselproject ‘Lopend Vuurtje’ dat begint op zaterdag 9 november met daarnaast een aantal andere activiteiten.

De vormselvoorbereiding bestaat uit verschillende activiteiten. De vormelingen bezoeken onder andere het Broederhuis in Huijbergen, beklimmen de kerktoren in Wouw en lopen het Paadje van Kaatje in Ossendrecht. Ook is er een bijeenkomst waarbij met het werkboek in Vuur en Vlam wordt gewerkt waarbij we uitleggen wat het sacrament Vormsel inhoudt. Kortom een zeer gevarieerd programma.

Wilt u uw zoon(s) en/of dochter(s) laten meedoen met de vormselvoorbereiding, dan kunt u hem/haar aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan alle informatie over de bijeenkomsten en een aanmeldformulier toegestuurd. U kunt uw zoon/dochter opgeven tot 1 november 2019.

Mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd mailen naar teamassistente Mirella Broos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt binnen korte termijn reactie.

Met vriendelijke groet,                                                                                                                                                                                     pastoor Frans Verheije                                                                                                                                                                                  diaken Ryan Keetelaar                                                                                                                                                                                teamassistente Mirella Broos