Allerzielenprentjes

Helaas gaan vanwege de huidige ontwikkelingen de herdenkingsvieringen voor onze dierbare overledenen uit het afgelopen jaar niet door.
Maar we maken natuurlijk wel een allerzielenprentje om aan hen te denken.
Rond 1 november sturen we de betreffende contactpersonen van de nabestaanden prentjes toe.
Daarnaast kunnen alle parochianen en andere belangstellenden vanaf 1 november een prentje meenemen uit de kerken van Wouw en Wouwse Plantage bij de Mariakapellen, welke elke dag open zijn van 9.00 tot 17.00 uur.
In Heerle leggen we een aantal exemplaren neer bij Betsy van Meer (telefoon 0165-303102)en in Moerstraten bij Jan Verbogt (telefoon 0165-302509).
Als u één van hen van tevoren even belt, kunt u op hun woonadres één of meer exemplaren ontvangen.
Mogelijk dat het voor sommigen lastig is om een prentje op te halen.
In dat geval vinden we het fijn als u voor elkaar een herdenkingsprentje mee wil nemen.
Dank voor ieders medewerking.
Voor informatie kunt u mij altijd bellen op nummer 0165-308230
Alle goeds!