Herinnering parochiebijdrage

Voor uw jaarlijkse parochiebijdrage danken wij u zeer!
Zeker nu er dit jaar mede door de coronacrisis minder inkomsten tegenover alle vaste kosten staan, kunnen wij elke gift goed gebruiken!
Als u uw vrijwillige bijdrage voor 2020 nog niet heeft overgemaakt en dit alsnog wil doen, doet u dit dan op ons IBAN-rekeningnummer
NL72RABO0372710492 ten name van “Parochiefonds OLV in het Woud” onder vermelding van “parochiebijdrage 2020”.

Elk bedrag, groot of klein, is zeer welkom en hard nodig!
Samen staan we sterk!
Hartelijk dank!!
Werkgroep Kerkbalans

PS! BELASTINGVOORDEEL
Wanneer u minimaal 5 jaar achtereen met eenzelfde bedrag per jaar meedoet, kunt u uw parochiebijdrage gehéél zonder drempel aftrekken voor de belasting. Dat bespaart u geld en eventueel kunt u zo ook iets extra’s geven. Het mooie is tevens dat de parochie over de gehele gift geen belasting hoeft te betalen. Een win-win situatie dus!Voor deze periodieke giftenaftrek moeten wij met u een contractje afsluiten.
Voor meer informatie, stuur een e-mail naar infoolv@samenkerk.nl of bel 0165-308230!

Geplaatst in Onze Lieve Vrouw in het Woud