Live stream kerstmis

Rechtstreekse tv-uitzendingen vanaf Kerstmis vanuit de O.L. Vrouw Hemelvaartkerk!
Helaas kunnen er bij de kerstvieringen in onze parochie geen bezoekers aanwezig zijn.
Deze beperking is een vervelend gevolg van de coronacrisis. Het hoogfeest Kerstmis komt eraan en om toch zoveel mogelijk parochianen te kunnen bereiken is er besloten een aantal vieringen in de kerk van Hoogerheide te live streamen.
Zo kunnen vieringen worden uitgezonden en thuis op tv of computer worden gevolgd en meebeleefd. Wel moet er internet aanwezig zijn.
Vooral voor zieken en mensen, die moeilijk ter been zijn, maar uiteraard ook voor anderen is dit een echte uitkomst!
De kerstviering op kerstavond om 19.00 uur en op 1e kerstdag om 9.00 uur worden live uitgezonden. Mede door sponsoring is dit mogelijk gemaakt. Waarvoor hierbij onze hartelijke dank.

De link om deze vieringen te kunnen bekijken is https://youtube.com/channel/UCiFWwZylRBojRgAZF9JDgeA

Vanaf ongeveer een half uur voor aanvang van de viering kunt u hierop inloggen.

Geplaatst in De Bron