Vieringen thuis volgen en meebeleven

Vanaf Kerstavond kan iedereen de vieringen in de Wouwse Kerk thuis op computer/laptop/tablet/smartphone of tv volgen.

Hoe?

1. Ga naar onze website www.samenkerk.nl-> Onze Lieve Vrouw in het Woud ->Vieringen en druk op kerkdienstgemist.nl. Kies daarna voor uitzendingen. Zoek Wouw en u komt bij onze kerk uit.
  2. U kunt ook rechtsreeks gaan naar www.kerkdienstgemist.nl -> uitzendingen. Zoek Wouw en u komt bij onze kerk uit.
  3. Wanneer u via de tv wil kijken, dient deze op het internet te zijn aangesloten.
  4. Als uw tv daarnaast beschikt over een zogenaamde nog vrije HDMI-aansluiting, kunt u hierop een voorgeprogrammeerd kastje aansluiten, waarmee u op een eenvoudige manier de tv direct stuurt naar de uit te zenden viering. Dit ‘kastje’ kunt u via ons kopen voor € 115.

Mogelijkerwijs kunnen wij op 20 december al proefdraaien. Hiervan houden wij u op onze website www.samenkerk.nl (pagina ‘Actueel’) op de hoogte.
Uiteraard kunt u altijd op www.kerkdienstgemist.nl zien of de viering daar al is aangemeld.

Voor nadere informatie: bel 0165-308230 of 06 53 77 09 58 of mail naar infoolv@samenkerk.nl
Wim Brooijmans en Piet Backx

Geplaatst in Geen categorie