Communievieringen

De coronapandemie houdt ons inmiddels al een jaar in haar greep. Het is een moeilijke tijd voor ons allen en ook voor het kerkelijk leven. We zullen waarschijnlijk nog wel even moeten volhouden. Al vele maanden kunnen we slechts met kleine groepjes samenkomen voor de viering van de Eucharistie. Grote diocesane vieringen zijn op dit moment niet mogelijk. We verwachten dat het ook in de tweede helft van april nog niet mogelijk zal zijn met een grotere groep samen te komen in de kerk voor een communieviering. Niemand weet dit zeker, maar eind april komt echt al dichtbij. Ook de voorbereidingsbijeenkomsten zijn op dit moment nog niet mogelijk. Daarom heeft het pastorale team besloten de communieviering te verzetten. We gaan er vanuit dat we dan met meerdere mensen de Eerste Heilige Communie kunnen en mogen vieren.

De nieuwe data zijn als volgt:

Voor de kinderen uit groep 5, dus de communicanten van vorig jaar:

Zondag 4 juli om 9.30 uur in de kerk van Hoogerheide

Zondag 4 juli om 11.30 uur in de kerk van Ossendrecht

De communicanten van dit jaar:

Zondag 26 september om 9.30 uur in de kerk van Hoogerheide

Zondag 26 september om 11.30 uur in de kerk van Ossendrecht

Graag tot ziens, blijf gezond en hou vol.

Parochie de Bron en

Pastoor Frans Verheije