19 maart viering Heilige Jozef

Paus Franciscus kondigt voor 2021 het Jozefjaar af. Hij maakte dit dinsdag 8 december 2020 bekend op het Hoogfeest van Maria Onbevlekt Ontvangen. Het was op die dag namelijk precies 150 jaar geleden dat paus Pius IX de heilige Jozef van Nazareth uitriep tot ‘Patroon van de Universele Kerk’.

Met dit speciale themajaar wil paus Franciscus de heilige Jozef als beschermer extra benadrukken.

19 maart om 9.30 uur vieren beide pastores het hoogfeest van Sint Jozef tijdens een eucharistieviering in de kerk van Hoogerheide. Jozef is de grote zwijgende, maar één en al oor voor wat God tot hem zegt. Ook al begrijpt hij niet alles, hij geeft zich over aan de wil van God met en in zijn leven. U bent van harte welkom om dit hoogfeest met ons te vieren.

Geplaatst in De Bron