Vormsel 2021

Op vrijdagavond 21 mei a.s. kregen 22 kinderen het Vormselsacrament toegediend door Bisschop Liessen  tijdens de regionale vormselviering in de Lambertuskerk van Wouw. Uiteraard rekening houdend met de huidige Corona maatregelen. Deze groep bestond uit de kinderen die eigenlijk vorig jaar hun Vormsel zouden doen en de kinderen van dit jaar. 13 kinderen komen uit onze parochie, de overige 9 kinderen uit parochie Onze Lieve Vrouw in ‘t Woud. De voorbereiding verliep helaas anders dan voorgaande jaren. Door de Corona maatregelen konden we niet veel samenkomen. De kinderen hebben een quiz gemaakt in de kerk van Hoogerheide en een speurtocht in de kerk van Wouw. Diaken Ryan Keetelaar en ondergetekende hebben de kinderen verteld over het geloof en het Vormselsacrament. De kinderen van vorig jaar hebben ook nog meegedaan met de regionale bijeenkomst van het Bisdom, het zogenaamde Lopend Vuurtje in de kerk te Bergen op Zoom.  Een erg leuke dag maar die dit jaar helaas niet mogelijk was.

Ook volgend jaar zal er weer een regionale Vormselviering worden gehouden en kunnen we hopelijk meer activiteiten organiseren en hopen dan weer veel vormelingen te verwelkomen.

Maartje Geers, Julia Grytz, Yana van Haasteren, Nienke Kouwenberg, Aaron van Loon, Quincy van Loon, Sandrine Mangelaars, Annemijn en Marilène Mulder, Anna van der Poel, Jesper Poulus, Joris de Sutter en Daan van Wezel  van harte gefeliciteerd met jullie Vormsel. De parochie wenst jullie alle goeds voor de toekomst, succes op school en we zien jullie graag terug bij een viering in de kerk.

Geplaatst in De Bron