Eerste Heilige Communie

Zondag 20 juni a.s. zijn er twee Eerste Heilige Communievieringen. Dit zijn communicanten die eigenlijk vorig jaar al hun Eerste Communie zouden ontvangen. In verband met de huidige Corona maatregelen is de groep van 19 communicanten gesplitst. Om 9.30 uur ontvangen 9 communicanten van bassischool de Stappen hun Eerste Communie. De overige 10 communicanten uit de parochie ontvangen om 11.30 uur hun Eerste Communie. De voorbereiding is vorig jaar  stopgezet nadat er een totale Lock down kwam. De kinderen zijn de afgelopen weken gelukkig toch een paar keer bij elkaar kunnen komen in de kerk van Wouw voor hun voorbereidingen. Ze hebben in een werkboek gewerkt, het kruisteken en Onze Vader geleerd. Ook hebben ze een speurtocht in de kerk gedaan. De vieringen zullen worden voorgegaan door diaken Ryan Keetelaar. Pastoor Verheije is ziek en het Bisdom heeft geen vervangende priester beschikbaar. Omdat er nog niet heel veel mensen bij de viering aanwezig mogen zijn, zullen deze vieringen ook via de livestream worden uitgezonden. Op deze manier kunnen toch alle familieleden en bekenden hun communicant volgen als hij/zij de Eerste Heilige Communie ontvangt. Ondanks de nog geldende Corona maatregelen wensen wij de kinderen en hun gezinnen een mooie viering toe.

Geplaatst in Onze Lieve Vrouw in het Woud