Communievieringen

Op zondag 20 juni jl. hadden we twee Eerste Heilige Communievieringen. De kerk was mooi versierd door een aantal ouders, er waren 2 zangeressen aanwezig en de zon scheen af en toe buiten. Om 9.30 uur ontvingen 10 kinderen hun Eerste Heilige Communie van diaken Ryan Keetelaar en om 11.30 uur nog 8 kinderen uit onze parochie.
De communicanten kwamen in het begin van de viering binnen met hun mooi versierde communiekaars. Deze werden na een welkomstwoord aangestoken door een aantal communicanten. Een 5-tal communicanten lazen een stukje voor en andere communicanten hielpen bij het dekken van de altaartafel. Zo had ieder zijn/haar eigen taak.

In verband met de huidige Corona maatregelen kon niet iedereen bij deze viering aanwezig zijn. Maar het werd toch een mooie viering met vrolijke muzikale ondersteuning. Na afloop kregen de communicanten namens de parochie nog een cadeautje aangeboden: een rozenkrans. Na het maken van de groepsfoto werden ze nog gefeliciteerd door een aantal leerkrachten.
Nogmaals namens de parochie van harte gefeliciteerd met jullie communie Jens Adriaansen, Tim Borghouts, Saar Coppens, Jens Faas, Tess Gommers, Bo-Isa en Rick Horstman, Joep van de Kasteele, Jesse Machielse, Xavie Schijven en Milou Schrauwen, allen uit Wouw. Nick Boden en
Anouk van Overveld uit Wouwse Plantage. Uit Heerle: Charlotte en Pepijn Timmermans, Eef Lazeroms en uit Moerstraten: Jakub Krystowczyk.
Wij zien jullie graag bij een volgende viering, dan mag je meedoen aan de tafel van Jezus en ontvang je de hostie.

Geplaatst in Onze Lieve Vrouw in het Woud