Communievieringen

Op zondag 4 juli jl. hadden we in parochie drie Eerste Heilige Communievieringen. De kerk was mooi versierd door een aantal ouders, er waren 2 zangeressen aanwezig en de zon scheen af en toe buiten. In de kerk van Hoogerheide ontvingen om half tien 11 kinderen hun Eerste Heilige Communie van diaken Ryan Keetelaar en om 11.30 uur nog 12 kinderen uit onze parochie. ’s Middags ontvingen nog eens 9 kinderen hun Eerste Heilige Communie in de kerk van Ossendrecht. De communicanten kwamen in het begin van de viering binnen met hun mooi versierde communiekaars. Deze werden na een welkomstwoord aangestoken door een aantal communicanten. Een aantal communicanten lazen een stukje voor en andere communicanten hielpen bij het dekken van de altaartafel. Zo had ieder zijn/haar eigen taak. In verband met de huidige Corona maatregelen kon niet iedereen bij deze viering aanwezig zijn. Maar het werd toch een mooie viering met vrolijke muzikale ondersteuning. Na afloop kregen de communicanten namens de parochie nog een cadeautje aangeboden: een rozen[1]krans. Na het maken van de groepsfoto werden ze nog gefeliciteerd door een aantal leerkrachten. Nogmaals namens de parochie van harte gefeliciteerd met jullie communie. Wij zien jullie graag bij een volgende viering, dan mag je meedoen aan de tafel van Jezus en ontvang je de hostie.

Geplaatst in De Bron