Wouwse Beelden in ‘Firma Erfgoed’ op TV

Religieus erfgoed/’Firma Erfgoed’
Een aantal weken geleden heeft de EO opnames gemaakt van ons erfgoed in de Lambertuskerk.
Op 14 augustus om 19.15 uur komen tijdens de uitzending van ‘Firma Erfgoed’ de Lambertuskerk en vooral de kostbare beelden uit het vroegere koorgestoelte aan bod.
‘Firma Erfgoed’ zet de spotlights cultureel en religieus erfgoed in de Lage Landen.
Op allerlei onverwachte plekken vind je monumentale bouwwerken, kunst, beelden en objecten, vaak met een religieuze betekenis.
Wat zijn de verhalen hierachter? En wat vertellen ze over onze geschiedenis, cultuur en over wie we zijn?
Onze vicevoorzitter Wim Reijnders heeft de mensen van de EO ontvangen en kennis overgebracht van de historie.
Wij brengen de uitzending van de EO op NPO2 op 14 augustus om 19.15 uur graag onder uw aandacht.

Geplaatst in Geen categorie