Caritas collecte Zonnebloem

Waar en wanneer?

• 5 september              Wouw
  • 12 september            Wouwse Plantage

De Caritascollecte van september is voor de plaatselijke Zonnebloemafdelingen in onze parochie: Heerle-Moerstraten en Wouw- Wouwse Plantage. Vrijwilligers van de Zonnebloem gaan het hele jaar door o.a. op huisbezoek bij mensen in onze parochie die aan huis gebonden zijn, ziek  of gehandicapt zijn. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd en ondernomen zoals ontspanningsactiviteiten en uitstapjes. CliĆ«nten van de Zonnebloem kunnen ook mee met aangepaste vakanties. Door al deze activiteiten van de Zonnebloem blijven al deze mensen meedoen in de samenleving, waardoor een isolement wordt voorkomen.

Door corona moesten activiteiten wel aangepast worden. Samenkomen was niet of nauwelijks mogelijk. Huisbezoek kon gelukkig wel. Vrijwilligers hebben o.a. diverse keren mooie attenties bezorgd bij hun gasten.

Om dit mooie werk en activiteiten van de plaatselijke Zonnebloem te kunnen blijven doen is uw financiƫle steun nodig. Caritas beveelt deze collecte dan ook van harte bij u aan. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Caritas Onze Lieve Vrouw in het Woud,

Deelraad Moerstraten