Musical Spector

Graag nodigt het Sint Francicuscentrum, het vormingscentrum van Bisdom Breda, u uit voor de musical Spector door KISI – God’s singing kids – in de Gertrudiskerk, Grote Markt, in Bergen op Zoom op zaterdag 16 oktober 2021.

De musical “Spector: het beste zit van binnen” gaat over wat je dromen zijn, wat je grootste wens is, en over hoe je je dromen waarmaakt.

Het Sint Franciscuscentrum programmeert deze musical in het kader van de jaarlijkse viering van haar patroonheilige Sint Franciscus, in samenwerking met KISI-Nederland en de Lievevrouweparochie Bergen op Zoom met het thema: Musical en missionaire Kerk.

Het programma is bestemd voor drie doelgroepen: gezinnen met kinderen, tieners en pastorale beroepskrachten en (kern)vrijwilligers betrokken bij het gezinspastoraat en de catechese aan kinderen. De musical is het hoofdonderdeel van het programma, deze kunt u separaat bijwonen. Aan het bijkomende ochtend- en namiddagprogramma kunnen uw kinderen / kunt u naar keuze deelnemen.

Programma in het kort

• De musical begint om 14.00 uur.
  • Naar keuze kunnen kinderen vanaf 6 jaar en tieners meedoen met een musicalworkshop, die start om 10.00 uur.
  • Naar keuze is er eveneens gelegenheid deel te nemen aan een kort namiddagprogramma waarin we doordenken over de musical als middel voor de missionaire parochie, om 15.30 uur.

Aanmelden en informatie
Voor het gehele programma, met achtergrond informatie, en aanmelden verwijzen wij u naar de website van Sint Franciscuscentrum.

Wij ontvangen u graag op 16 oktober in Bergen op Zoom.

Geplaatst in De Bron, Onze Lieve Vrouw in het Woud