Oproep vrijwilliger

Onlangs heeft de parochie van een parochiaan een royale financiële gift ontvangen, bestemd om kerkdiensten via een livestream uit te zenden. We zijn daar blij mee want dan kunnen mensen die aan huis gekluisterd zijn, denk aan zieken en aan hoogbejaarden, maar ook mensen in verzorgingshuizen, de vieringen thuis volgen; dat kan de zondagsviering zijn, maar ook een doopviering of  uitvaart.

Omdat  in onze parochie deze kerk de enige kerk is waar elke zondag een viering is zal Kerk-TV in deze kerk in Hoogerheide geïnstalleerd worden. De bediening van de camera gebeurt vanaf een van de voorste banken links en is heel gebruiksvriendelijke. Om de camera optimaal te gebruiken zou het fijn zijn als er een groepje vrijwilligers komt om de apparatuur tijdens de vieringen te bedienen. Zo kunnen de vrijwilligers rouleren en hoeft u niet bij elke viering aanwezig te zijn.

Misschien heeft iemand van u belangstelling om dit  bijvoorbeeld eenmaal per maand te doen. Maar ook kunt u denken aan een al wat ouder kind of kleinkind die dit leuk vindt om te doen.

Je kunt je aanmelden bij het parochiesecretariaat.

Als de camera er eenmaal is, zullen we u via parochieblad en website informeren hoe je de viering kunt bekijken.

Geplaatst in De Bron