Palmpaasstokken maken

Een bijeenkomst voor alle kinderen van de basisschool

Hallo jongens en meisjes,

Wij vinden het heel fijn dat we jullie weer kunnen  uitnodigen om samen een Palmpaasstok te maken. Wij zorgen voor een stok en crêpepapier en een haantje. De lekkernijen moet je zelf meenemen. Denk aan paaseitjes, theezakjes, fruit, koekjes enz. Als je deze dingen alvast in folie inpakt en er een lintje aan bevestigt, kun je het gemakkelijk aan je palmpaasstok hangen. (Geen losse dingen meegeven!)

Wanneer: Zondag 10 april om 9:45 uur

Waar:  parochiecentrum torenplein 1, te Wouw

 We lopen samen met alle kinderen en begeleiders naar de kerk waar de Palmpaasstokken worden gewijd tijdens de viering op:

Zondag 10 april om 11:00 uur in de kerk van Wouw

Tijdens de viering ga je bij papa en/of mama zitten die alvast een plekje zoeken in de kerk. De stok mag je na afloop van de viering  zelf aan iemand in je omgeving geven die ziek is of misschien wel aan een buurman of buurvrouw die eenzaam is. Of aan je opa of oma.  Deze persoon zal hier erg blij mee zijn.

Doe je mee? Laat het ons dan even weten of je komt voor maandag 4 april.

Opgeven via:  mirella@samenkerk.nl, ovv je naam, telefoonnummer, school en groep. (Communicanten zijn niet automatisch opgegeven)

Geplaatst in Geen categorie