Bijeenkomst Huijbergen en Putte

Donderdag 21 april was er een informatie avond over het functioneren van onze parochie en over onze visie op de toekomst van onze parochie. We hebben toen helaas moeten vertellen over het voorgenomen besluit om de kerken in Putte en Huijbergen dit jaar te sluiten. Er is aan de aanwezigen gevraagd om na te denken over de toekomst van het pastoraat in deze plaatsen. Alle parochianen van Huijbergen zijn uitgenodigd voor een vervolgbijeenkomst op maandag 9 mei a.s. om 15.00 uur in de kerk van Huijbergen. De parochianen van Putte zijn deze dag van harte welkom om 19.30 uur in de kerk van Putte. Het pastorale team, een vertegenwoordiger van het Bisdom en het kerkbestuur zullen hier aanwezig zijn om uw ideeën aan te horen.  U bent van harte welkom.

Geplaatst in De Bron