Livestream kerk Hoogerheide

Persbericht Live stream

          Met ingang van 7-8-2022 is in de kerk van Hoogerheide de livestream operationeel.  De eerste live-uitzending op 7-8-2022 is prima verlopen en we hebben wat kleine puntjes aangepast.  Alle aangemelde kerkdiensten zijn live te volgen en zijn tot een jaar na de eerste uitzending terug te zien.     Voor het kijken naar de ( gemiste) uitzending zijn geen kosten verbonden. Een gift aan de parochie is altijd welkom. Het banknummer komt op het eind van de uitzending in beeld.

Voor de mensen die slecht ter been zijn en niet naar de kerk kunnen,  is de dienst live en ook later terug te zien.  Dit is vooral voor de mensen in de bejaarden,-  en verpleegtehuizen van belang. Ook kan bij begrafenissen de dienst worden opgenomen op een USB- stick en later bekeken worden. We zullen bij een begrafenis altijd vragen of live stream gewenst is (vanwege AVG) .  Bij –ja- zetten we de uitvaart in de lijst van komende vieringen en kan er tot een jaar nadien nog teruggekeken worden. Een voorwaarde is dat er internet aanwezig is.    Bij de doelgroep, die vaak oud en hulpafhankelijk zijn, is internet nu niet meteen de eerste levensbehoefte.  Kinderen, mantelzorgers en verzorging willen dan hopelijk een handje bijsteken. Indien men dat wenst is ondersteuning vanuit het parochiekantoor mogelijk door iemand van het team of bestuur.

    Webadres:  www.kerkdienstgemist.nl     Dit kan via een browser gevonden worden, bv google;  Ook op de website van de parochie staat de link vermeld.  Via de telefoon is ook een app beschikbaar;

    Wij wensen U veel plezier met het kijken naar de live stream.

Nader informatie kan gevraagd worden bij Jan van den Elsen,  secretaris parochiebestuur:                                   0651993829

Team en bestuur parochie de Bron

Geplaatst in De Bron