Allerheiligen en Allerzielen

VIERINGEN EN PLECHTIGHEDEN RONDOM ALLERHEILIGEN / ALLERZIELEN

De graven op de kerkhoven van onze parochie worden op verzoek van de nabestaanden gezegend. U bent hierbij van harte welkom.

Op zaterdag 29 oktober worden de graven zegening. Om 11.00 uur op het kerkhof Hoogerheide, om 13.30 uur op het kerkhof te Woensdrecht en om 15.00 uur op het kerkhof te Ossendrecht.

De graven in Huijbergen worden gezegend op woensdag 2 november na de bronviering. Om 10.00 uur is er een bronviering in het Broederhuis te Huijbergen. Dit duurt ongeveer een uurtje waarbij u ook van harte welkom bent. Hierna worden de graven op het kerkhof in Huijbergen gezegend.

Op dinsdag 1 november is er een regionale Allerheiligen viering om 9.30 uur in de kerk van Hoogerheide. Deze is ook via de livestream te volgen.

Op woensdag 2 november zijn er twee Allerzielen vieringen, waarbij de gedachtenisprentjes worden uitgedeeld. Om 19.00 uur is er een viering in de kerk van Hoogerheide met als voorganger pastoor Peter de Rooij. Om 19.00 uur is er een viering in de kerk van Ossendrecht met als voorganger diaken Ryan Keetelaar.

U bent van harte welkom bij de kerkhofzegening en de vieringen.

Geplaatst in De Bron