Ga jij met ons mee tijdens de herdertjestocht?

• Op vrijdagavond 16 december houden wij voor alle kinderen van de basisschool (dus vanaf 4 jaar oud) een herdertjestocht. We starten op het Torenplein achter de kerk in Wouw. Je mag verkleed als een herder komen. We vormen een lange rij door het dorp en eindigen bij de mooie kerststal in het Grafisch museum. Jullie krijgen een kerstboomversiering. Deze mag je thuis zelf versieren en meenemen naar de kerstviering op zaterdag 24 december.
  • Ga jij ook mee? Het wordt een leuke wandeling, dus denk aan goede schoenen en eventueel regenjassen/paraplu’s.
  • Wanneer: Vrijdag 16 december
  • Tijd: Start om 18 uur op het Torenplein achter de kerk in Wouw Einde om +/- 19:15 uur bij het Grafisch museum. Roosendaalsestraat 43 te Wouw
  • Opgeven aantal personen: mirella@samenkerk.nl voor 12 december
  • Graag vermelden: naam en leeftijd kind, aantal personen incl volwassenen, telefoonnummer en emailadres.
  • Lezers gezocht: Wij zoeken kinderen die willen lezen tijdens de kerst gezinsviering in de kerk. Je mag hiervoor ook opgeven op bovenstaand mailadres
  • Gezinsviering Kerst: Wij nodigen jullie allemaal uit voor de viering op zaterdag 24 december 17:00 uur in de Lambertuskerk te Wouw. Vergeet niet om je kerstboomversiering mee te nemen!
  • Veiligheid: Ouders zijn verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.
  • De organisatie is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of letsel.
Geplaatst in De Bron, Onze Lieve Vrouw in het Woud