Kerstvieringen parochie de Bron

Vrijdag 16 december 18.00 uur herdertjestocht Wouw:

Werkgroep Kind en Geloof organiseert op vrijdag 16 december een herdertjestocht voor alle kinderen van de basisschool. Ook de kinderen uit parochie de Bron zijn van harte welkom. De kinderen mogen verkleed komen als herder en breng ook een lampion mee. Iedereen is van harte welkom om 18.00 uur bij de kerk in Wouw, Torenplein. Graag wel voor 12 december aanmelden op het mailadres mirella@samenkerk.nl . Er wordt een tocht door Wouw gelopen met een bezoek aan een aantal kerststallen en eindigen op de zolder bij het Grafisch Museum in Wouw waar diaken Ryan Keetelaar het kerstverhaal vertelt en we samen kerstliedjes zingen bij een mooie kerststal.  Na afloop krijgen de kinderen een kerstboomversiering mee om te versieren. Deze wordt in de gezinsviering aan de kerstboom in de kerk gehangen. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun eigen kinderen en de organisatie is niet aansprakelijk.

Zaterdag 24 december 17.00 uur kerstgezinsviering in Wouw:

Op kerstavond is er om 17.00 uur een kerstgezinsviering in de St. Lambertuskerk in Wouw met als voorganger pastoor Frans Verheije en muzikale begeleiding van het Krekelkoor uit Huijbergen. We luisteren naar het kerstverhaal en we zingen bekende kerstliederen. Alle kinderen met hun families zijn van harte welkom. Bovendien is er een livestream verbinding aanwezig, zodat iedereen ook thuis kan meegenieten. De kinderen kunnen zich opgeven om een stukje te lezen als ze dit willen. Aanmelden kan via mailadres mirella@samenkerk.nl

Zaterdag 24 december 19.00 uur kerstavondviering kerk Hoogerheide:

Op kerstavond 24 december is er een eucharistieviering in de kerk van Hoogerheide. Pastoor Peter de Rooij is de voorganger en het koor verzorgt de muzikale begeleiding.

Zaterdag 24 december 21.00 uur kerstavondviering kerk Ossendrecht:

Op kerstavond 24 december is een eucharistieviering in de kerk van Ossendrecht. Pastoor Peter de Rooij is de voorganger en het koor verzorgt de muzikale begeleiding.

1e kerstdag 9.30 uur  woord- en gebedsdienst kerk Hoogerheide:

Op 1e kerstdag bent u van harte welkom om 9.30 uur in de kerk van Hoogerheide voor een woord- en gebedsviering. Voorganger is diaken Ryan Keetelaar en het koor zorgt voor de muzikale begeleiding.

1e kerstdag 11.00  woord- en gebedsdienst kerk Ossendrecht:

Op 1e kerstdag bent u van harte welkom om 11.00 uur in de kerk van Ossendrecht voor een woord- en gebedsviering. Voorganger is diaken Ryan Keetelaar en het Gertrudiskoor zorgt voor de muzikale begeleiding.

1e kerstdag 15.00 uur kindje wiegen in Hoogerheide

Op 1e kerstdag 25 december zal om 15.00 uur het jaarlijkse kindje wiegen plaatsvinden in de kerk te Hoogerheide. Deze ‘viering’ is speciaal bedoeld voor de kleinste parochianen onder ons. De familie Zoutman uit Huijbergen heeft jaren het Kindje Wiegen in de kerk te Huijbergen verzorgd en komt dit jaar naar de kerk in Hoogerheide. Er wordt een kerstverhaaltje voorgelezen en ook zingen we met z’n allen kerstliedjes onder muzikale begeleiding.

2e kerstdag 26 december 9.30 uur eucharistieviering kerk Hoogerheide:

Op 2e kerstdag om 9.30 uur is er een eucharistieviering in de kerk van Hoogerheide. Pastoor Peter de Rooij is de voorganger.

Oudejaarsdag 31 december 17.00 woord- en gebedsviering kerk Hoogerheide:

Op zaterdag 31 december is er een oudjaarsviering in de kerk van Hoogerheide om 17,00 uur.  Diaken Ryan Keetelaar is de voorganger.

Nieuwjaarsdag 1 januari 9.30 uur eucharistieviering kerk Hoogerheide:

Op 1 januari bent u welkom om 9.30 uur in de kerk van Hoogerheide voor een eucharistieviering. Pastoor Peter de Rooij en diaken Ryan Keetelaar gaan bij deze viering voor. Na afloop is er een nieuwjaarsreceptie in de kerk.

Nieuwjaarsdag 1 januari 11.00 uur eucharistieviering kerk Ossendrecht:

Op 1 januari bent u welkom om 11.00 uur in de kerk van Ossendrecht voor een eucharistieviering. Pastoor Peter de Rooij gaat bij deze viering voor. Na afloop is er gelegenheid om elkaar een goed nieuwjaar te wensen.

Geplaatst in De Bron