Alpha: Ontmoeten, vragen, ontdekken.

In januari 2023 start een nieuwe Alpha.

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen. En praat met andere deelnemers over de zin van het leven en over ons geloof. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer, wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. Heb je vragen over het leven of over het katholiek geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Waarom? Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis! Hoe werkt het? Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen.

Bijvoorbeeld: Wie is Jezus nu eigenlijk? Hoe kun je geloven en wat is de betekenis van bidden? Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn tien bijeenkomsten op donderdagavond en één bijeenkomst op zaterdag overdag. Nieuwsgierig? Kom naar de informatieavond op donderdag 8 december 2022 van 19.30—21.00 uur, met koffie of thee en wat lekkers. Eventum, Dr. Ir. Van Veenweg 8, Bergen op Zoom.

Aanmelden De eerste Alpha avond is op donderdag 12 januari. Meld je daarom uiterlijk 5 januari aan bij:

Pastoor Peter de Rooij, paederooij@gmail.com

diaken Ryan Keetelaar, diakenkeetelaar@gmail.com

Teamassistent Mirella Broos mirella@samenkerk.nl

Geplaatst in De Bron