Geloofscursus over Maria

Geloofscursus over Maria

Volgende maand wordt in pastorale zone van de Brabantse Wal gestart met een reeks van vijf bijeenkomsten over Maria. Het is bedoeld voor mensen die meer willen weten over het leven van Maria en wat zij voor ons kan betekenen. Aan de hand van vijf boeiende video’s (gefilmd in onder andere Nazareth, Bethlehem en Lourdes) over Maria komen diverse vragen aan de orde. Het is voor iedereen toegankelijk.

De bijeenkomsten vinden plaats in de Quirinuskerk in Halsteren (Dorpsstraat 51) op de woensdagen 4, 11, 18 en 25 oktober. De laatste bijeenkomst is op dinsdag 31 oktober. De bijeenkomst start telkens om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar en is er ruimte voor ontmoeting. De bijeenkomsten staan los van elkaar, dus het is goed mogelijk om een gedeelte van de bijeenkomsten te volgen.

Op zaterdag 28 oktober is er om 19.00 uur een Maria-viering in de Vredeskerk in Steenbergen (Magnoliastraat 18), waarin we Maria biddend en zingend willen eren en danken.

Voor meer informatie over de bijeenkomsten of voor aanmelding kunt u contact opnemen met Patrick Goverde (telefoonnummer 06-25358468 of geloofscursus@sintannaparochie.com) of met Daan Kagchelland (telefoonnummer 06-16353934 of daankagchelland@gmail.com). Mocht u interesse hebben en geen vervoer hebben, neem dan ook gerust contact op.

Afbeeldingsresultaten voor maria

Geplaatst in De Bron