Communie en vormsel

Communie 2024

Op zondag 14 april 2024 vieren we de Eerste Heilige Communieviering in de kerk van Hoogerheide. Alle kinderen uit de parochie die in groep 4 of hoger zitten zijn van harte welkom om dan hun Eerste Heilige Communie te ontvangen. Ter voorbereiding van deze viering zijn een aantal bijeenkomsten gepland op een woensdagmiddag. We werken met het project ‘Blijf dit doen’. Meer informatie kunt u vinden op onze website. Helaas is de informatie avond al voorbij, maar voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Mirella Broos via mirella@samenkerk.nl.

U kunt uw zoon/dochter opgeven tot 1 december 2023 via onze website. Als u gaat naar www.samenkerk.nl, vervolgens kiest voor parochie de Bron, hier vindt u in de linkerkolom op de pagina het kopje ‘communie’. Op deze pagina vindt u meer info en een link naar het aanmeldingsformulier.  Uw zoon/dochter is van harte welkom. Wij hopen dat er veel communicanten zich opgeven. En dan gaan we er gezamenlijk een mooie feestelijke viering van maken. Wij hebben er zin in. Doen jullie mee?

Vormsel 2024

Soms moeten we keuzes maken in het leven. Bij het vormsel zeg je dat je bij de kerk wilt horen en vraag je de Heilige Geest om je te helpen op jouw weg door het leven. Wil je het vormsel ontvangen, dan ben je van harte welkom. Op vrijdag 17 mei vindt om 19.00 uur de regionale vormselviering plaats in de kerk van Wouw. Alle kinderen uit onze parochie en parochie de Bron ontvangen dan het vormsel sacrament. Bij de vormselviering horen een aantal regionale voorbereidingsbijeenkomsten. Het is een gevarieerd programma geworden op verschillende locaties. Ook een ouder informatie avond is onderdeel van de vormselvoorbereiding. Wilt u meer informatie ontvangen over de vormselviering en de voorbereidingsbijeenkomsten dan kunt u een mail sturen naar onze teamassistente Mirella Broos op mirella@samenkerk.nl. U ontvangt dan vrijblijvend alle informatie per mail.

De informatie avond is helaas al geweest, maar u kunt uw zoon/dochter nog  opgeven tot 1 december 2023. Als u gaat naar www.samenkerk.nl, vervolgens kiest voor parochie de Bron, hier vindt u in de linkerkolom op de pagina het kopje ‘Vormsel’. Op deze pagina vindt u meer info en een link naar het aanmeldingsformulier.  Uw zoon/dochter is van harte welkom

Geplaatst in De Bron