Schuif aan bij Alpha

Donderdag 11 januari 2024 start een nieuwe Alpha in Bergen op Zoom. Alpha is een plek waar je meer kunt ontdekken over geloof en de grote vragen van het leven. Iedere avond begint met een lekkere maaltijd. Schuif jij ook aan?

Heb je vragen over het leven of over het katholieke geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Je bent niet de enige Alpha-deelnemer, wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. Alpha is gratis.

Schuif aan!

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Bijvoorbeeld: Wie is Jezus nu eigenlijk? Hoe kun je geloven en wat is de betekenis van bidden? Daarna deel je jouw gedachten in een kleine groep. Oud-deelnemer Nannie zei daarover: “Dit ervaarde ik als een veilige plek waarin bijzondere (levens)verhalen en vragen op een respectvolle manier, zonder oordeel, gedeeld konden worden.”

Er zijn tien donderdagavonden en één bijeenkomst op zaterdag 17 februari 2024. Noteer die zaterdag zeker in je agenda, want die dag is de belangrijkste van Alpha.

Nieuwsgierig? Heb je nog vragen?

Kom vrijblijvend naar de informatieavond op donderdag 7 december 2023 van 19.30—21.00 uur, met koffie of thee en wat lekkers.

Eventum, Dr. Ir. Van Veenweg 8, Bergen op Zoom.

Alpha in het kort

Geplaatst in De Bron