Kerstmis 2024 kindervieringen

Het Hoogfeest Kerstmis wordt in jullie parochie de Bron uitgebreid gevierd.

Ook aan de jongste parochianen wordt gedacht.

Komen jullie naar één van onderstaande vieringen/bijeenkomsten?

Kerstavond, zondag 24 december 19.00 uur familieviering

Op kerstavond is er een familieviering in de kerk van Hoogerheide. Hierbij zijn jullie met jullie familie en bekenden van harte welkom. Pastoor Peter de Rooij en pastoraal werker Gerard Damen hebben een mooie viering voorbereid met natuurlijk een mooi kerstverhaal, we zingen samen met het koor bekende kerstliedjes en bidden samen. Tijdens deze vieringen mogen de kinderen een aantal keren naar voren komen, zodat ze alles goed kunnen volgen.

Kindje wiegen 25 december

Op 1e kerstdag 25 december om 15.00 uur zijn jullie van harte welkom bij het Kindje Wiegen in de O.L. Vrouw Hemelvaartkerk te Hoogerheide. De familie Zoutman zal het kerstverhaal voorlezen. Ook zingen we bekende kerstliedjes met muzikale ondersteuning van klarinet en trompet.

Na het kerstverhaal is er natuurlijk beschuit met muisjes voor iedereen.

Iedereen is van harte welkom, dus ook je broers, zussen, papa, mama, oom, tante, opa, oma, buurvrouw, buurman enz.

Kerststal bezichtigen:

Op 1e en 2e kerstdag is de kerk van Hoogerheide geopend van 10.30 – 16.00 uur voor het bezichtigen van de mooie kerststal. Natuurlijk is er gelegenheid om een kaarsje aan te steken in de Mariakapel.

In de Adolphinekapel te Ossendrecht is een kerststal te bezichtigen. Deze kapel is dagelijks geopend. Hier kan ook een kaarsje worden aangestoken.

Parochie de Bron wenst iedereen een Zalig Kerstmis en graag tot ziens.

Geplaatst in De Bron