Voldoening van Kerstperiode

Na de kerstperiode kijk ik met veel voldoening terug op de talrijke mooie vieringen in Wouw en Wouwse Plantage, de KBO vieringen in Wouw en Wouwse Plantage, het kerstconcert door het Lambertuskoor en het Orgelfonds, het Kindjewiegen en andere bijeenkomsten zoals de koffie/borrel op 31 december. De Kerstversiering zowel in Wouw en Wouwse Plantage. Bijeenkomsten die alleen maar mogelijk waren dank zij de inzet van veel parochianen, voorgangers, koren, dirigenten, organisten, acolieten, collectanten, live streamers, kosters, de schoonmaakploegen, klussengroep, de rondbrengers van de 4 Torens, het parochiebestuur en vele anderen. Onze vieringen werden gewaardeerd door vaste bezoekers maar zeker ook door vele gasten. Ook de openstelling van de kerk tijdens de kerstdagen in Wouwse Plantage werd zeer gewaardeerd. Voorafgaand aan de kerstdagen brachten ook de scholen: de Stappen uit Wouw en de H. Hartschool uit Wouwse Plantage een bezoek aan de kerken in kerstsfeer. En……., wat was het een uitdaging om het vredesvlammetje brandend mee naar huis te nemen.
Veel dank aan u allemaal.
Diaken Ryan Keetelaar

Geplaatst in Onze Lieve Vrouw in het Woud